HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Sunday, 8 June 2014

Now aku Dah Break ngn C Fikri ! aku now dgn FAIZULIZAR
Entah lah berapa lama pulak aku ngn dia ! ermm :'(
need Someone to Take Care of me !! bukan Game aku :'(
aku nk bahagia mcm orang lain jugak ... semua orang nk kan ?
siapa je xnk KAWEN ???

im tired being SUCK PPL !! SHIT ~
now Start a New Realtionship with new Person
Faizulizar dihati ..