HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Friday, 16 November 2012

Yeayyy ! Sakedd hati .. yeayy ! Rasa cam nk TepukTepuk tangan , Sambil lompat bintang !
kalau dia ade depan mata ,confirm kne dah .aiiiyyakk !!
tapi aku tahu dia setia ..
aku xnk gaduh ngn dia ! tapi aku xnk dia buad mcm tu ! huwaaaa ...

 MR ROLLEND ZHO ! AKU CINTAKAN KAU !


i'm sorry for evrything ~