HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Sunday, 18 November 2012

Working

yess ! mmg aku kne kerje derett terus ! hehehhe :D
cari duit nk study! 
ermm ! deret kerjeee .. 
kalau hari hari 9 jam ! kira plakk brape hari aku kerje ~ kwang kwang ..
 
ade lah dlm 2 latut ~ hhhee
aku nk tgok movie ngn bf aku !!! 
tgok movie , VAMPIRE ! my fav ~

ni gmbar aku kerje ! aku captured .. 
gambar selipar , sebelum masuk kerje ! ehhhehehe ...

THE END! love to Share My Story