HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Wednesday, 21 November 2012

New Pet

#New Pet
thanks to my MOM !
thanks to my mom sbb belikan binatang ciptaan Allah yang comey !

Hamster aku 2 je ! nk bawak KL ~ hehheh . sayangg  anggak !
betina = Icci  Jantan = Icco
sbb dia sgt comey and hyperactive !
huahuahua ~

dia sebabkan jelly ! my mom beli lgi 4 untuk dia n adik ~ nak jugak ~!
hahhahaa . Tapi kalau ikut kan hati , nk je aku bela katak ! hahahha .. tapi semua tak setuju ! Geram#
hahaahah ! orang ckp pelik ~ tapi katak tu mmg comey.. daripada aku bela mende lain
HAHAHA
tapi takpee lah hamster pun jadikk lah ~
NIZAM nk beli SUGAR GLIDER .. tgok lah mcm mne nnti !~

THE END