HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Friday, 16 November 2012

Angau*

(Angau) 
Okeyy ! angau kat bf kesayangan aku je ~ 
heheh ~ masak untukk dia . suka nya
alhamdulillah dia suka ..
tapi dia ckp kurang GULA n GARAM
my mom ckp : PERFECT ~! boleh jadi bini org .. my mom salah or DIA ~!
impian aku nkjadi ISTERI dia . aww ~! GEDIK...
balikpada topic aku angau kat dia sbb dia ckp dia nk bersama ngn aku ! anything happend dia ttp dgn aku ! tapi aku harap ape yg dia ckp itu betul .. sbb ayat lelaki semua manis ! but i always trust him even 80% .. heehe ! sorry bucukk 

aminamin ya robbalamin !!