HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Tuesday, 13 November 2012

(Movie)
okeyy ! this post aku nk story abou movie fav aku n group yg aku fav and Interest :D kwang kwang ! movie kat sebelah ni mmg aku minat gila vavi ! perghh story morry dia .. agak gmpak ! sbb aku mmg suka movie yg ade VAmpire
! hahhaha .. aummm ......!! masa end siri breaking Down (part1) pergh masa dia nk jadi vampire tu ! cut , habis ! now 22nd Nov 2012 ni breakingDown (part2) plak ! hahahha ... takk sabarnyaa aku
! tapi time tu aku nk balik KL doh ! aduhhh .. nk tgok movie ni ngn pakwe aku ~! 
sebelum lanjutkan cerita aku nk ckp  kat pakwe kesayangan aku ! hehhehe ..
okeyy ! 24th NOV 2012 ni aku dh kne balik COLLEGE...
nk sambung study aku ! course OM .. (office managment)
semua nya akan ku tebus ! selagi aku mmpu , aku cuba dan USAHA ! jyeayy !
dengan DOA emak dan abah ~ insyallah ... amin amin 



(Group)
one Direction .. perghh lagi tiptop ... terbaikk lhaa .. dah ar semua HengSeng
! bukan kedai cina tapi HANDSOME ! hhahahha
BUKAK mate luas luas nampakk r muka dorang yg mcm nk kne cubit pipi tu ! hahahhaha ..
group palinggg bersinar kat hati aku group ni lah ! lagu dia dalam lappy aku xyah ckp r mmg banyakk pun ! sbb dia mmg group fav aku ! lagu semua mengikut jiwa ~ Wah Gituu.. dan lagu rancakk. remaja mcm aku suka lah .. taktaw lah kalau korang mcm mne ! ..


Mungkin sampai sini dulu story aku . Yg aku tahu aku happy update BLOG .
-THE END-