HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Monday, 12 November 2012

hati aku berbunga-bunga ! hahahah :D
hahahahaa ! skali aku blink-blink ~ cantikk kan bunga :D
okeyy continue ngn cerita aku ! okeyy that day yg aku cerita nk date kan ! jyeayy .. mmg aku date .. dia Handsome :D sumpah
hati aku telah di tembak
oleh peluru CINTA hati dia . hahahaha....
aku cinta dia ! wow ayatt tak bolehh nak jiwang lagi .. hahahhahahha ...Tuhan Tolong Jagakan Dia .. Jadikan Dia JodohKu ..
>BAHAGIA<
Gambar Seterusnya :_