HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Friday, 9 November 2012

ouh My !
This is his Work .. DAmn ~ bahaya nya ! 
risau gila seyh ! but i do Love Him ~!
Tommorow (ahad-12/10/2012) kami nk DATE ! aww ..
 
i Happy with you sayang !
serious ~! takkmau gaduh lagi ~!
okeyy after this , kita xmau gaduh gaduh lagi k .
yeayy ! i've learn the new language , 
Aku sayau Nuan.(aku sayang kau)