HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Tuesday, 6 November 2012

date *


diMulakan dengan bismillah . 
assalamualaikum , kat sini aku nk menceritakan kat semua yg selok baca blog aku !
 aku ade bf baru . something like that lha..
...." and then , you all nk taw something x . dia yg mengisi kekosongan hati itu adlah lelaki yg aku minat since aku form 1 ! hahaha .. now dh jadi milik aku ...
aku pun terkejut nk bila dia accpt aku jadi gf dia ! huahuahua ....