HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Friday, 10 August 2012

SINGLE


totaly Single ! kbai
mls r nk updates blog ag ! serabut kepala dok pikiaq ! HAHHAHA
aku rasa better if aku x pikir sal crush aku tu ! ermm ... dia pun dlm hait dia ade org lain !
myaa sedar lahh sikit yg dia bukan milikk kau ! okey ...

dear crush : IDOLOVEYOU .. kbai