HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Monday, 4 June 2012

sahabat (WAFF)

 RINDUUUUU NYEE PERSAHABATAN YANGGG KITE BINA SELAMA INI !!harapp korangg takk lupakan si "gemuk" ni yg dukk kuantan ni k !!

 ieraaaaa & mawa !!! IMISSYOU ... adek ieraaa !!! k.myaa rinduu adekk !! adekk terbaikk dlm golongan adek >_<
ANA , MAWA , IEKA & ACHA !! KORANGGG THE BEST c(:
 MINIEYYY ANAK ABDUL kadir ! rinduu kau bah orangggg
 ernaaaa ! kauu cantikk ^__^ !! sayangg kau .. bapakk arghh
 ini aku with adekkk akma(kemaa) .. kauu gedikk dek ! demi allahh rinduuu ...
 first time BOWLING kan orangg ? HAHAA ... aku PAKSA kankan ?
 iekaa ! lu gedik ngn gua :) gua sukaaa .. minieeyy orangg , ana si gemukk , achaaa tinggiii , salmah .. HAHAHAH GARUU .... TEETT ..."
 TIME ni aku betul betul xde duit ! tp aku ttp keluar .. ermm :'( korangg , best nyee korang mkn , sorry aku xde duitt .. tp time ni mmg aku laparr ! AHAHHA ..
 woiwoi ! ini kejammm .. suruh amikk gmbr kami , korangg gegedik amik gmbr sendiri ! HAHAH , i will mis them ,!!
 KTM ... RINDUUU lhaaa nk naikk ktm lagi <3 "...... budak sabah"
 acha & mawa ! sama >_<
 terima kasihh abang ....." kami hargai gambr yg abg amikk ...." LOVE koranggg !
 aku rasa gambar ni CANTIKK ! hahahah ...!
ini ATOK ! aka:HAIKAL ~ 
with APIH !! budakk KACAK ganu ! HAHAHA .. love this two boy !






startingg today ! without them , aku hidupp di rumahhh !! tanpaa kawannn , aka sahabat ! rinduuu nye nk bergaduh , bertumbukk !! xdgr dahh mini nyanyi sumbanggg !!! HAAHHAHA ..
tengokk salmah gelekk !
ernaaa : marah marah !
ana : mrh mrh pakwe diaaa !!!
mawa : gelakkkk je taw !!
nysa : lawakk ngokngek dia !!
acha : gedikkk gedik >_<
ieyra : aku make-up dia !!
akma : dgn dia punyaaa phone x habis habis !
sharma : bergaduhh je kitee kankan ?
farah , jiha , nana ... k.mya x taw nk ckp apeee ! maaf lhaa dek :D

kawan terbaikk aku adalahh koranggg !! koranggg mmg terbaikkk , kawan aku sng susah !! hanya allah je yg layakk membalas segalanyaa :)