HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Saturday, 7 April 2012

STUDYING !


HAILOOOOO ~ 
WEYHHH . aku dhaaa strt studyy kat KAJANG !
wow , sumpaaaahh nice bilikk nye ! hehehhee <3 nice lhaaa :) 
 
noww aku friend ngn dakdak SABAHAN n TERENGGANU ! hahahaha ... DORANGG baikkk !
soranggg jee SEWEL ! hahahhaa .. takkkyahh lhaa cerita sal DATIN tu ! hurghhhh . sakai :D

NI LHAAA die orangggg MY ROOMATE ! si GILERR tu xde maaaaaf !!

hahahaha <3 sayanggg korangg ! korangg suweeek sgtsgt :D besttt dapatt knl korangggg tao !