HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Friday, 16 March 2012

Part time ?



HAHAA ! just want to tolddd kerjee part time kat hotel hyyat best jugokk ! hhhehee :) 
ramai member tao ! geng-2 sekepalaa ! huahauua ..
belagakk ngn aku , last-2 dgr ckpp aku jgkk ! HAHA ! tpi sorry aku xknl koranggg ..
kami lagi senior dari korang , that y jgnn nak belagakk sangat k bebudakkk 18 tahun ! huuuuhu