HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Thursday, 5 January 2012

LV rosak

ni nk cerita !
laptop meeya rosakk . sdeyhh taw ! mcm-2 jadi kt lappy aku . rosakk laha tuh lhaa . sdeyhh taw !
actually aku xtaw ape nk ceria ni . hehhee 
malas r nk story kt sini !
bia aku pendam kesedihan ini ! HAHA