HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Sunday, 6 November 2011

BOSANGG !





BORED A.K.A BOSANG !

BAPAK R bosan kot ! tp aku ade gakk story 
tadi aku KERJE 
memangg x r nk tengokk lembu QORBAN nya untukk MANUSIA
hehehee
BILA ingt balik rindu plakk mse KECIK-2 
best raya masee KECIK 
ade DAPAT daging segar 
HEHEE
pastu pagi-2 pergi masjid untukk tengokk LEMBU maty

 ni gambar aku Curry kat PAKCIK google
hehehee 
xsempat aku mau tengokk pakcik2 yang berani dukk atas lembu n dengarr TAKBIR RAYA
WAA , mse kecikk dulu best , xmcm bila dh besr
bilaa besar ade je kne kerjee 
hehehe ..
xpatut ni !
HAHA
biaa lah , lupakan dn maaf kan boss keh 
kerje aku dh tamat sebagai pekerje 
kini aku nk sombung belajarr kat UNIKOP 
unikop , waiting for me keh
miss KL very MUCH !
haaa .