HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Thursday, 3 November 2011

REsult

 RESULT


this my result !!
ni result mya yang selama ni mya galas beg pagi mari , bawak buku masuk library
onlinee buat assgmnt 
angkt buku tebal2 
bawak pencil case yang comeyy tu 
pastuu kne mrh sbb dtg lmbt , 
berlari-lari anak bawak buku sbb lmbt , pastu kne remind yanggg jgn dtg lmbat
tertidurrr smpai x masukk klasss
pontengg klas sbb ta siap aggmnt
kahkahkah
pastu tertongangtonggekk sbb ngntuk dlm klas 
tah papee je miss ajarr 
hahhahaaa
then the result i get is not enough , but its enough for my future ..
hakhakhak 
--
--
--
EMAK , ni jee result k.longg 
ni jee yang k.longg mampu slameee ni 
ABOH , maafkn k.longg kalau ni tak cukupp untukk buadd EMAK n aboh HAPPY
K.LONG syg mak n aboh TAW ! muahhh