HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Wednesday, 2 November 2011

RAIN - bow



 hidup aku kini cam RAINBOW dahh 
bahagiaa :D 
hehehe , entaa laa , mungkin aku ni selalu sgt falling in love with someonee kn ??
korangg cm xknl myaa plakk kn .
hahaha 
finally i got someone yangg xseperfect ayah aku . kind of smart
hehheheh
dea baikk , entaah laa betoll ke dok
kahkahkahkahak
-
-

-
-
-
 ni LAH gambar DEA ,  DEA x ensem tapi smart 
KAHKAHKAH
whatever u ols nak JUGDE dea kan
dea kan LELAKI , so semua LELAKI xperfect pun
samee cam gurl , semua x perect
kekadang aku cam xnk COUPLE ag . 
hahaa
tapi DEA mcdah bukak HATI aku ni untuk ACCEPT cinta balik
bodoww , x abis2 ag cerita CINTA aku kan .
xpe r , SIAPA suruh ade PERASAAN cinta kn .
 --
--
--
--
SAYANG KOE KETAT-KETAT DOE , x mo lepas