HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Monday, 31 October 2011

Sakit Hati

inGat kawan , TERIMA KASIH atas sbb kau POST mndee ni kat FACEBOOK !!
 Budakkk ni Bikin panass jee :D dia ingt aku nk sgt ke EX bf dea tuh :D pleasee lh , 
aku pun ade someonee lhh
mungkinn lh aku mmg sukaa add orgg , 
tp aku bukan jniss nk merampass
pleasee lh manusii ... korangg nk tgokk muka budakk ni , xde r .. 
aku wasee dea remove akuu kot .. HAHAHA . aku kisahh apee ?
 woipp .. stakat mukee kau lhh , leyy campakk sungai lh bro <3
 tp aku dea tuh kawann mse aku kat skolah dulu .. aku syg dea . tp nk buadd cm nee ..
 bia laah .. bikinn hati aku pnss je