HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Saturday, 29 October 2011

START single ♥

SINGLE is the SUCK things that i have to FACE . 
BENCI sgtt singlee , bosann doe 
xde lifee lh singlee , aku kenaa gakk carii couple barru 
hidupp HARUS mencuba sesuatu yang baru
JANGAN risau , sayaa bahagia XDE awk
SINGLE , ALONE , SORANG , 
NATANG BABI punyee idupp .. HAHAA