HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Tuesday, 1 November 2011


SY ingt SINGLE ni best , rupa2 nyee sgt2 best .. HAHAHA , hidoop bebass <3
seronokk nye :D HAHHA 
kekadangg , terasa sunyii JUGAKK , tp keKadang , rase HAPPYY  sbb ta di GANGGU
PAKWE , BOYFRIEND , BF , BALAK , JEJAKA , LELAKI ??? hahah
nothingg too me NOW. tataw lhh KALAU lepass ni KAN ??