HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Thursday, 18 August 2011

IFTAR

semalam pergi iftar dengan miss AINAA dekat Restoran jees waa ~ sangat seronok ..
makan nasi gorang daging merah ... 
bguss btul tempat aku duduk ...
depan aircond .. memang sejuk laa ~ heehhee . 
sejuk gilleeeee .... 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
then amik2 gambar dekat restoran tu ... 
manyak sangat pic nye . 
smpai malas nak letak ~ hehehe ,
kalau aku cakap malas tu malas laa ....~
huh . sengal .. heheehhehe ... 
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
weyh , then kami pergi karok ... 
memang semmmpppuuutttt ~~~
hehehhe .. 
aku harap sangat dapat nyanyi lagi kat c2 hilang dowh masalah2 aku ..
tp lpas tu datang lg 1 masala .. 
hadddoyyyy ~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      the end
PEREMPUAN