HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Sunday, 26 June 2011

THE CLIMB


Song Title: The Climb
Artist: Miley Cyrus
I can almost see it
That dream I’m dreaming but
There’s a voice inside my head sayin,
You’ll never reach it,
Every step I’m taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There’s always going to be another mountain
I’m always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I’m gonna to have to lose,
Ain’t about how fast I get there,
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb
 
The struggles I’m facing,
The chances I’m taking
Sometimes might knock me down but
No I’m not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I’m going to remember most yeah
Just got to keep going
And I,
I got to be strong
Just keep pushing on, cause

There’s always going to be another mountain
I’m always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I’m gonna to have to lose,
Ain’t about how fast I get there,
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb (yeah)

There’s always going to be another mountain
I’m always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes you going to have to lose,
Ain’t about how fast I get there,
Ain’t about what’s waiting on the other side
It’s the climb (yeah yeah ea ea)

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It’s all about
It’s all about
The climb

Keep the faith
Keep your faith
Whoa a oh oh .....
.....
...
..
.


 Sekarang aku paham dan mengerti erti persahabatan dan kini aku amat-amat menyayangi mereka . aku cntakan mereka , mereka adalah sahabat baik ku smpai bila-bila ,... cnta boleh di cari , tetapi sahabat , bukan sma dengn yang lain .  klau hilang 1 , hilang  xde gnti .. harap sangat korang paham dn mengerti akan perasaan sahabat anda ... sahabat : aku mohon maaf atas segala perilaku aku yang pernh aku lakukan sebelum ini ..
sahabat :)