HAI , Selamat tengokk BLOg MYA ni , mya bukan pandai sangat NAk edit2 pofile .. tp mya hari2 akan update . HEHEHE :D korang tunggu n tunggu je r cerita or gambarr yang DI UPLOADKAN keyhh :D hahaha , MYA happy sgt dapat buadd blog . kahkahkah , happy di sampingg tuh BOLEH kongsi2 hot story kan dengan korangg semua HAHA , KEPADA sesiapa yang dh tengokk BLOG mya ni , HAPPY-2 lah n ENJOYY keh. BIU BIU
saya tak nak serabut serabut , sbb kadang2 je bukakmblog ! lelaki ... mjst die

Wednesday, 15 June 2011

Kolej Unikop

Hye . 
aku sbenarnye susah sgt nak kwn . sbb aku takot ta masuk kepale laah .. aku takot sgt nk dtg cnyh .. mule2 aku smpai , aku dh rse lain taw . aku rse cm aku ni akn di kecualikan . ( dgn muke kecewa ) aku sdh sgt ..  aku rse cm nak balik kuantan , xnk blajar . sbb aku btul2 alone .. wlaupun kwn aku nieh dri tempat yg sme ngn aku .. tu je r kawan aku time tuh . sdh sgt .. :( . dea tuh kadang+ kadang  je nk layan aku .. aku ni memang kadang + kadang fikiran aku ni kolot sgt + sgt . fikir aku ni ta cntik so xdpt kwn yg cntik .. kn ?? korang pun akan fikir cm aku if korang di tmpat aku time tuh :(( sdih sgt +sgt .. 

tapi ,,,
skrg , aku dh makin dewasa .. gheee .. aku dah dpt kawan yg sgt+sgt cun . ( perasan ) dorang mmg betul + betul2 sporting siot .. mmg gile +gile . xde yang leh di gnti . sumpah ( serius )... aku dapat kwn+kwn yg sporting gile+gile . smpai dh jd adik bradik . (kembar) sayang nye korang ..